A tartósított termékgyártó vonalak műszaki kapacitásának (egy óra alatt előállítható mennyiség), éves termelt vagy feldolgozott mennyiségének és a telephelyek számának alakulása 2017-ben.

Gyártóvonal megnevezése Mennyiségi
egység
Műszaki
kapacitás
Éves feldolgozott
nyersanyag vagy termelt mennyiség (tonna/év)
Telephelyek
száma
Zöldborsó konzervgyártó vonal (nyersanyagra számítva) t/ó           115,4                      51 581,0    10
Csemegekukorica konzervgyártó vonal (nyersanyagra számítva) t/ó           304,4                    475 342,0    9
Dzsem és lekvár gyártósor t/ó            13,5                      21 861,0    13
Gyorsfagyasztott zöldség gyártóvonal t/ó            89,4                    160 647,9    17
Gyorsfagyasztott gyümölcs gyártóvonal t/ó            25,6                      19 809,2    13

Forrás: NAIK AKI ASIR