Menü
Módszertan
Élelmiszeripari Információs Rendszer
ÉLIR
Hírek
Élelmiszeripari alapadatok
Termelés és értékesítés
Számviteli, pénzügyi alapadatok, mutatók
Hitelállomány
Beruházás
Munkaerőpiac
Külkereskedelem
Élelmiszerfogyasztás, élelmiszermérlegek
Módszertan
KKV-k az élelmiszeriparban
KKV mérethatárok
KKV-k részesedése
KKV-k alapadatai
Módszertan
Élelmiszeripari export
Exportértékesítés súlya és szerepe
Tulajdonosi forma
Exportárbevétel méretkategóriánként
Exportáló és nem exportáló vállalatok alapadatai
Módszertan
Tulajdonosi forma szerint
Belföldi és külföldi tulajdonú vállalatok megoszlása
Belföldi tulajdonú vállalatok alapadatai
Külföldi tulajdonú vállalatok alapadatai
Módszertan
Kiemelt szakágazatok
Húsfeldolgozás, -tartósítás
Baromfihús feldolgozása, tartósítása
Hús-, baromfihús-készítmény gyártása
Gyümölcs-, zöldséglé gyártása
Egyéb gyümölcs-, zöldségfeldolgozás, -tartósítás
Tejtermék gyártása
Malomipari termék gyártása
Kenyér; friss pékáru gyártása
Tésztafélék gyártása
Édesség gyártása
Szőlőbor termelése
Sörgyártás
Haszonállat-eledel gyártása
Hobbiállat-eledel gyártása
Elemzések, kiadványok, előadások
Agrárjelentés
Szakcikkek
Szakmai előadások anyagai
AKI kutatási anyagai
Támogatások
Negyedéves információk
Aktuális pályázati lehetőségek
Nemzetközi információk
Hasznos linkek
Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégia
Jogsértések
Élelmiszer-jogszabályok
Érdekképviseletek elérhetőségei
Magyar Élelmiszerkönyv
Főoldal
Élelmiszeripari alapadatok
Munkaerőpiac
Munkaerőpiaci sajátosságok
Munkaerőpiaci sajátosságok
Utolsó módosítás dátuma: 2021.04.29
elip_munkaeropiac
Megnevezés
2015
2016
2017
2018
2019*
Foglalkoztatottak száma (fő)
144 111
147 068
150 427
147 718
149 484
Alkalmazásban állók száma (fő)
98 225
94 627
95 338
97 618
97 371
Átlagos stat. állományi létszám (fő)
96 712
96 030
93 400
91 633
85 970
Forrás: NAV és KSH adatok alapján
Excel letöltés