Módszertan

Élelmiszeripari Információs Rendszer

ÉLIR

  • Hírek Élelmiszeripari alapadatok
    • Termelés és értékesítés
    • Számviteli, pénzügyi alapadatok, mutatók
    • Hitelállomány
    • Beruházás
    • Munkaerőpiac
    • Külkereskedelem
    • Élelmiszerfogyasztás, élelmiszermérlegek
    • Módszertan
  • KKV-k az élelmiszeriparban
    • KKV mérethatárok
    • KKV-k részesedése
    • KKV-k alapadatai
    • Módszertan
  • Élelmiszeripari export
    • Exportértékesítés súlya és szerepe
    • Tulajdonosi forma
    • Exportárbevétel méretkategóriánként
    • Exportáló és nem exportáló vállalatok alapadatai
    • Módszertan
  • Tulajdonosi forma szerint
    • Belföldi és külföldi tulajdonú vállalatok megoszlása
    • Belföldi tulajdonú vállalatok alapadatai
    • Külföldi tulajdonú vállalatok alapadatai
    • Módszertan
  • Kiemelt szakágazatok
    • Húsfeldolgozás, -tartósítás
    • Baromfihús feldolgozása, tartósítása
    • Hús-, baromfihús-készítmény gyártása
    • Gyümölcs-, zöldséglé gyártása
    • Egyéb gyümölcs-, zöldségfeldolgozás, -tartósítás
    • Tejtermék gyártása
    • Malomipari termék gyártása
    • Kenyér; friss pékáru gyártása
    • Tésztafélék gyártása
    • Édesség gyártása
    • Szőlőbor termelése
    • Sörgyártás
    • Haszonállat-eledel gyártása
    • Hobbiállat-eledel gyártása
  • Elemzések, kiadványok, előadások
    • Agrárjelentés
    • Szakcikkek
    • Szakmai előadások anyagai
    • AKI kutatási anyagai
  • Támogatások
    • Negyedéves információk
    • Aktuális pályázati lehetőségek
  • Nemzetközi információk
  • Hasznos linkek
    • Élelmiszeripari Fejlesztési Stratégia
    • Jogsértések
    • Élelmiszer-jogszabályok
    • Érdekképviseletek elérhetőségei
    • Magyar Élelmiszerkönyv
  1. Főoldal
  2. Elemezések, kiadványok, előadáso...
  3. Szakmai előadások anyagai
  4. Fontosabb előadások

Fontosabb előadások

Utolsó módosítás dátuma: 2018.06.19

 

A mellékletek nevére kattintva tölthetik le az előadások anyagait.

Mellékletek

  • Nemzeti élelmiszer nyomonkövetési platform FM
  • Magyarország élelmiszeriparának aktuális helyzete
  • tapasztalatok_tapertekjeloles_omek_2017.pdf
  • Nemzeti élelmiszer nyomonkövetési platform GS1
  • 20 pontos akció terv
  • Élelmiszerjelölések
  • Változások a Magyar Élelmiszerkönyvben
  • Méhek és méhészet az EU-ban
  • A gazdaságfejlesztési és innovatív ipari program
Impresszum Adatvédelem Írjon nekünk

© Agrárgazdasági Kutató Intézet, 2018