Az egyéb élelmiszerek gyártóvonalainak műszaki kapacitásának (egy óra alatt előállítható mennyiség), éves termelt, vagy feldolgozott mennyiségének és a beérkezett telephelyek számának alakulása 2017-ben.
Gyártóvonal megnevezése | Mennyiségi egység |
Műszaki kapacitás |
Éves feldolgozott nyersanyag/ termelt mennyiség (1000 l/ó vagy t/ó) |
Telephelyek száma |
Csokoládé és csok. készítményeket gyártó vonal | kg/ó | 9 218,0 | 19 110,0 | 29 |
Cukorkaáru gyártó vonal | kg/ó | 7 200,0 | 31 631,0 | 20 |
Szaloncukor gyártó vonal | kg/ó | 2 098,0 | 2 185,0 | 4 |
Száraztészta gyártó vonal | kg/ó | 35 737,0 | 69 553,0 | 68 |
Forrás: NAIK AKI ASIR |